USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
SPOR

Plaj Voleybolu Heyecanı Balıkesir’de Başladı

2024 VW Beach Pro Tour Futures Balıkesir Etabı 122 sporcunun katılımıyla start aldı. Türkiye Voleybol Federasyonu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde gerçekleşen etkinlik, Ayvalık’ın Sarımsaklı Plajları’nda devam ediyor.

Plaj Voleybolu Heyecanı Balıkesir’de Başladı
19-09-2024 14:39

Plaj voleybolu tutkunları için heyecan verici bir etkinlik olan 2024 VW Beach Pro Tour Futures Balıkesir Etabı, 122 sporcunun katılımıyla başladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen organizasyon, Ayvalık’ın Sarımsaklı Plajları’nda gerçekleşiyor. 35 farklı ülkeden 49 takımın yarıştığı etkinlikte Türkiye’yi temsil eden sporcular da sahne alıyor.

Erkeklerde Yusuf Özdemir - Batuhan Kuru, Hasan Hüseyin Mermer - Sacit Kurt, Ahmet Can Tür - Tuna İmdat ve Nevzat Kaan Erol - Barış Güldalı ikilileri, kadınlarda ise Su Şimdim - Ceylin Sayar, Melis Durası - Müge Ocakçı ve Ayşe Dil - Selin Toy ikilisi mücadele ediyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Plaj ve Kar Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, organizasyonun sorunsuz bir şekilde başladığını ve 4 gün sürecek maçların seyircilere ücretsiz olduğunu belirtti.

Değirmencioğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu’na teşekkür ederek, herkesi Sarımsaklı Plajları’nda devam eden etkinliğe davet etti.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER