USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ASAYİŞ

Nevşehir'de Elektrik Sayaçlarından Endeks Okuma İşi Yapan Çalışan Asma Tavanda Sıkıştı!

Nevşehir'de yaşanan ilginç olayda, bir Medaş çalışanı elektrik sayaçlarını okurken asma tavanın çökmesi sonucu sıkışarak kaldı. İş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen o anlar ise şaşkınlık yarattı.

Nevşehir'de Elektrik Sayaçlarından Endeks Okuma İşi Yapan Çalışan Asma Tavanda Sıkıştı!
13-09-2024 22:09

Yeni Mahalle Lale Caddesi'ndeki bir iş yerinde meydana gelen olayda, ismi belirlenemeyen bir Medaş çalışanı elektrik sayaçlarını okumak için iş hanına girdi. Ancak yanlış kapıdan içeri girdiği sırada asma tavan çöktü ve çalışanı telefon mağazasının tavanında sıkıştırdı. Olayı gören işletme sahibi Fehmi Menekşe, çalışanın durumunu fark ettiğinde büyük bir şok yaşadıklarını belirtti. Neyse ki çalışan herhangi bir yaralanma yaşamadan kurtuldu. Medaş çalışanının korku dolu anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Çalışanın asma tavana sıkışması ve ardından kurtarılma anları, izleyicileri adeta nefes keserken, olayın nasıl sonuçlandığı merak konusu oldu.

Olayın ardından iş hanındaki güvenlik önlemlerinin gözden geçirilmesi ve benzer durumların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması bekleniyor.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER