USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ASAYİŞ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Gördes Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Gördes’te mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi ve önemli konuları ele aldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Gördes Mahalle Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi
18-09-2024 23:10

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Gördes’te mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Zeyrek, orman yangınlarına müdahalede kullanılmak üzere 80 tane 20 tonluk taral dolum istasyonu kuracaklarını açıkladı. Ayrıca fahri itfaiyecilik eğitimi de verileceğini belirtti ve "Yangını önlemek hepimize düşüyor" dedi.

Başkan Zeyrek, Gördes’in içme suyu projeleri üzerinde çalıştıklarını ve 147 mahallenin içme suyu altyapı projelerini hayata geçirmeye başladıklarını ifade etti. Ayrıca altyapı ve kanalizasyon çalışmalarının da devam edeceğini söyledi.

Orman yangınlarına da değinen Zeyrek, geçtiğimiz ay yaşanan orman yangınına atılan sigara izmaritleri ve anız yangınlarının sebep olduğunu belirtti. Bu nedenle önümüzdeki yıl 80 taral dolum istasyonu kuracaklarını ve fahri itfaiyecilik eğitimi vereceklerini söyledi.

Kooperatifleşmeyi teşvik ettiklerini belirten Zeyrek, önümüzdeki yıl 40 milyon liralık gübre ve tohum desteği vereceklerini ancak bu desteği kooperatiflere yönlendireceklerini dile getirdi. Böylece üreticilerin ve halkın kazanacağını ifade etti.

Toplantıda ayrıca içme suyunun vahşi sulamada kullanılmasının önemine vurgu yapan Zeyrek, vatandaşları bu konuda bilinçlendirmeleri için muhtarlardan destek istedi.

Son olarak, Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini arttırarak devam ettireceklerini ve her zaman hesap verebilir bir yönetim anlayışı benimsediklerini belirtti.

Toplantıda CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ve Gördes Belediye Başkanı İbrahim Büke de konuşmalar yaptı ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinlediler.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER