USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tenis Turnuvası Memnuniyetle Karşılandı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Ulusal 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası'na katılan sporcu ve velileri, turnuvadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tenis Turnuvası Memnuniyetle Karşılandı
18-09-2024 11:10

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Büyükşehir Belediyesi Spor A. Ş.

ve Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Ulusal 12 Yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvası’na katılan sporcu ve velileri, turnuvadan duydukları memnuniyeti ifade ederek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler. Katılımcılar arasında yer alan Aylin Mayda, turnuvaya katılan ikiz kızlarının Spor A. Ş. sporcuları olduğunu belirterek, turnuvanın renkli ve çekişmeli geçtiğini söyledi.

Kızlarından Betül Mayda'nın turnuva ikincisi olduğunu belirten Mayda, organizasyon için teşekkürlerini iletti ve tekrarının olmasını umduklarını ifade etti. Diğer bir katılımcı Bilal Demir ise Kahramanmaraş'tan turnuvaya geldiklerini ve oğlunun başarılı performans gösterdiğini dile getirdi. Turnuvanın güzel bir organizasyon olduğunu belirten Demir, Kayseri'yi de görmüş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Turnuvadaki sporculardan Ada ise Kırşehir'den annesi ve arkadaşlarıyla katıldıklarını ve başarılı sonuçlar elde ettiklerini paylaştı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini ileten Ada, turnuvanın herkese keyifli bir deneyim sunduğunu belirtti.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER