USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
SPOR

Hangi Maçlar Bugün Oynanacak?

13 Eylül Cuma günü Türkiye 1. Lig, İspanya LaLiga, Fransa Ligue 1, Almanya Bundesliga ve Suudi Arabistan Pro Lig'de hangi maçlar var, detaylar burada!

Hangi Maçlar Bugün Oynanacak?
13-09-2024 10:10

Bugün futbolseverleri heyecanlandıran maçlar yine sahne alıyor. Türkiye 1. Lig'de Boluspor ile Pendikspor karşı karşıya gelecek. Saat 20:00'de başlayacak olan bu mücadele TRT Spor'dan canlı olarak izlenebilecek. İspanya LaLiga'da ise Real Betis ile Leganes kozlarını paylaşacak. Maçın başlama saati 22:00 ve S Sport ile S Sport Plus kanallarından yayınlanacak. Fransa Ligue 1'de Saint-Etienne ile Lille arasında nefes kesen bir müsabaka yaşanacak. Karşılaşma beIN Sports 4 kanalında izleyicilerle buluşacak. Almanya Bundesliga'nın heyecanı da dorukta! Borussia Dortmund ile Heidenheim karşı karşıya gelecek. Maç saat 21:30'da başlayacak ve beIN Sports 3 ile TiviBu Spor 1 kanallarından canlı olarak takip edilebilecek. Son olarak Suudi Arabistan Pro Lig'de Al Taawon - Al Khaleej, Damac FC - Al Akhdoud ve Al Nassr - Al Ahli Jeddah maçları oynanacak. Trendyol Süper Lig ise 5. hafta maçlarıyla yarın start alacak.

Heyecanla beklenen maçların fikstürü şu şekilde:- 14 Eylül Cumartesi: Net Global Sivasspor-Gaziantep FK, Samsunspor-TÜMOSAN Konyaspor, Sipay Bodrum FK-RAMS Başakşehir, Galatasaray-Çaykur Rizespor- 15 Eylül Pazar: Bellona Kayserispor-İkaz Eyüpspor, Kasımpaşa-Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor-Atakaş Hatayspor, Trabzonspor-Beşiktaş- 16 Eylül Pazartesi: Antalyaspor-Adana DemirsporSpor tutkunları için dopdolu bir hafta sonu ve pazartesi günü olacak gibi görünüyor. Keyifli seyirler!.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER