USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: "Gençlerin Barınma İhtiyacı Karşılanıyor"

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bakanlığa bağlı 856 yurtta toplam 987 bin yatak kapasitesiyle gençlerin barınma ihtiyacını karşıladıklarını ve bu dönem yapılan başvuruların yüzde 91’ini yerleştirdiklerini belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak:
15-09-2024 00:09

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bakanlığa bağlı yurtlarda gençlerin barınma ihtiyacını karşıladıklarını ve başvuruların yüzde 91’ini yerleştirdiklerini açıkladı. Bakan Bak, "AK Parti milletin partisidir ve vatandaşların talepleri doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. Ayrıca, gençlere yönelik yapılan yatırımlardan mutluluk duyduklarını ve gençlerin Türkiye’nin gücüne güç katacağını vurguladı.

Üniversitelerde yurt kapasitesini artırarak önemli bir ihtiyacı karşıladıklarını belirten Bakan Bak, Kredi Yurtlar Kurumu’nun milletin hizmetinde olduğunu ve birçok afette yardıma koştuğunu söyledi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yurtlarda misafir edilen 1,5 milyon kişiye de değinen Bakan Bak, gençlerin geleceği için ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER