USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Teknoloji

Düzce Bilim Merkezi Türkiye'nin Bilim Merkezlerini Ağırladı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından şehre kazandırılan Düzce Bilim Merkezi, Türkiye'nin büyük ölçekli bilim merkezleri yöneticilerini ağırladı.

Düzce Bilim Merkezi Türkiye'nin Bilim Merkezlerini Ağırladı
16-09-2024 19:40

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından şehre kazandırılan ve Türkiye’nin büyük ölçekli bilim merkezleri arasında yer alan Düzce Bilim Merkezi, Türkiye’nin dört bir yanındaki bilim merkezleri yöneticilerini ağırladı. Düzce Belediyesi, TÜBİTAK Büyük Ölçekli Bilim Merkezleri Yöneticileri 8. Koordinasyon Toplantısı’na ev sahipliği yaptı.

Türkiye'nin 14 farklı şehrinden bilim merkezi yöneticileri, Düzce Bilim Merkezi'ni ziyaret ederek, merkezin sunduğu Robotik ve Kodlama, Uzay ve Havacılık, Temel Bilimler, Tasarım ve Üretim, Matematik ve Keşif Atölyeleri ile konsept sergi alanını incelediler.

Düzce Bilim Merkezi'nin yöneticiler tarafından övgüyle karşılanmasıyla birlikte, merkezin Düzce için ve Türkiye için önemli bir değer olduğu vurgulandı.

Bilim merkezi yöneticileri, merkezin çocuklar için eğlenceli ve ücretsiz bir alan olmasının yanı sıra, eğitici ve deneyim dolu bir ortam sunduğunu belirttiler. TÜBİTAK Büyük Ölçekli Bilim Merkezleri Yöneticileri 8. Koordinasyon Toplantısı'na katılan heyet, Düzce Bilim Merkezi ziyaretinin ardından Mutfak Sanatları Merkezi'nde ağırlandı.

Toplantıda, Türkiye'deki farklı bilim merkezlerinin yöneticileri bir araya gelerek, bilim merkezlerinin etkinliği ve verimliliği konusunda görüş alışverişinde bulundular.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER