USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ASAYİŞ

Bursa’da polisin kovalamacası sonucu uyuşturucu çetesi yakalandı

Bursa’da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, kaçan otomobildeki uyuşturucu çetesi mısır tarlasında yakalandı.

Bursa’da polisin kovalamacası sonucu uyuşturucu çetesi yakalandı
14-09-2024 20:10

Bursa’da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Dobruca Mahallesi Bent Caddesi üzerinde dur ihtarına uymayan otomobildeki şahıslar kovalamaca sonucunda mısır tarlasında yakalandı. 4 şahıs gözaltına alınırken, araç içerisinde 116 gram uyuşturucu madde ve hassas terazi ele geçirildi. Motosikletli Polis Timleri tarafından durdurulan araçtan inip kaçmaya çalışan şahıslar, kısa süren bir kovalamaca sonucunda yakalandı. Şahıslar arasında ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma suçundan aranan H. A. ve uyuşturucu ticareti yapan M. A. da bulunmaktaydı.

Operasyonda ele geçirilen 116 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ve 12 bin TL’lik para, uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen gelir olarak değerlendirildi. Yapılan operasyon sonucunda uyuşturucu çetesinin etkisiz hale getirildiği ve gözaltına alınan şahısların adli işlemlerin devam ettiği öğrenildi.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER