USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Bahçelievler Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Bahçelievler Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel toplu sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu. 500 çocuk ve aileleri Berdan Mardini'nin şarkılarıyla eğlendi.

Bahçelievler Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni Renkli Görüntülere Sahne Oldu
16-09-2024 09:09

Bahçelievler Belediyesi, geleneksel toplu sünnet şölenini bu yıl da düzenledi.

Sünnet ettirilen 500 çocuk ve aileleri, Bahçelievler Milli Egemenlik Parkı'nda gerçekleşen etkinlikte müzikler, dans gösterileri ve jonglör gösterisi ile keyifli anlar yaşadı. Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, etkinlik alanında sünnet olan çocuklarla ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi ve hediyeler verdi. Akşam saatlerinde düzenlenen konserde ise sahne alan Berdan Mardini, çocuklar için sevilen şarkılarını seslendirerek unutulmaz bir akşam yaşattı.

Başkan Bahadır, etkinlikte yaptığı konuşmada her sene düzenledikleri bu şölenin mutluluk verici olduğunu belirterek, imkanı olmayan çocukları seçtiklerini ve her sene devam ettirmeyi düşündüklerini ifade etti.

Katılımcılardan Ahmet Balık, törenin güzel geçtiğini ve heyecanlı olduğunu dile getirirken, baba Ümit Balık da belediyenin düzenlediği etkinliğin harika olduğunu ve çocuklarının eğlenip güzel vakit geçirdiğini belirtti. Sünnet şölenine katılan herkes, keyifli bir gün geçirdiklerini ifade etti.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER