USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
ASAYÄ°Åž

Antalya'da Sulama Kanalına Uçan Otomobildeki Sürücü ve Arkadaşı Kazayı Yara Almadan Atlattı

Antalya'nın Serik ilçesinde sulama kanalına uçan otomobildeki sürücü ve yanındaki arkadaşı kazayı yara almadan atlattı. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Antalya'da Sulama Kanalına Uçan Otomobildeki Sürücü ve Arkadaşı Kazayı Yara Almadan Atlattı
14-09-2024 17:09

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen kaza, sulama kanalına uçan bir otomobilin sürücüsü ve yanındaki arkadaşı için büyük bir kurtuluş oldu. Çandır mahallesinde gerçekleşen kazada, A. E. A. idaresindeki otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kanala düştü. Neyse ki sürücü ve yanındaki arkadaşı F. Ç. kazayı yara almadan atlattı ve kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başardılar. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücü ve arkadaşı sağlık durumlarının iyi olması sevindirici bir gelişme olarak kaydedildi. Araç ise vinç yardımıyla kanaldan çıkartıldı. Kaza sonrası otomobilin kanaldan çıkarılması ise zorlu bir süreçti. Ancak çekici yardımıyla araç kanaldan başarıyla çıkarıldı.

Kazanın yara almadan atlatılması herkesi sevindirdi ve bu tür durumlarda panik yapmadan doğru adımların atılmasının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER