USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
GÃœNDEM

8 Yaşındaki Narin Güran Cinayeti Çözüldü! Aile İçi İntikam mı Var?

Diyarbakır Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Aile içi intikam mı var sorusu akılları karıştırıyor.

8 Yaşındaki Narin Güran Cinayeti Çözüldü! Aile İçi İntikam mı Var?
14-09-2024 19:10

21 Ağustos'ta Diyarbakır Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışması başlatılmış, 19. günde Narin'in cansız bedeni derede bir çuval içerisinde bulunmuştu. Amcasının DNA'sının bulunması üzerine tutuklanmasıyla başlayan soruşturma, ailenin içindeki karmaşayı gün yüzüne çıkardı. Narin'in annesi, babası, amcası ve diğer şüpheliler arasındaki çelişkili ifadeler polisi ve savcıları oldukça meşgul ediyor. Özellikle amcanın, küçük kızın cansız bedenini dereye bırakması için bir başka şüpheliye 200 bin lira teklif ettiği iddiası herkesi şaşırttı. Olay günü akşam saat 20.

00'de kızlarının kaybolduğunu öne süren aile üyelerinin ifadeleriyle, sosyal medyada saat 16:39'da Narin'in kaybolduğuna dair paylaşım yapılması arasındaki çelişki de dikkat çekiyor. Gazeteci Emrullah Erdinç, ailenin bu konudaki açıklamalarının yetersiz olduğunu belirtiyor. Narin Güran cinayetiyle ilgili detaylar netleştikçe, aile içindeki potansiyel intikam ve çatışma nedenlerinin ışık tutulması bekleniyor.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER