USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
SPOR

Trendyol Süper Lig 5. Hafta Heyecanı Başlıyor!

Trendyol Süper Lig'de 5. hafta maçları yarın başlıyor. Trabzonspor, Beşiktaş'ı ağırlayacak, Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Trendyol Süper Lig 5. Hafta Heyecanı Başlıyor!
13-09-2024 13:09

Trendyol Süper Lig 5. hafta müsabakaları heyecanı yarın başlıyor. Milli maç arasının ardından oynanacak maçlarla futbolseverler ekran başına kilitlenecek. Trabzonspor, Beşiktaş'ı ağırlayacak büyük bir mücadeleye sahne olacak. Fenerbahçe ise deplasmanda Kasımpaşa karşısında zorlu bir sınav verecek.

Haftanın diğer önemli maçlarında Galatasaray, Çaykur Rizespor'u konuk ederken, Sivasspor Gaziantep FK ve Samsunspor Konyaspor karşı karşıya gelecek. Futbolseverlerin heyecanla beklediği maçların hakemleri de belli oldu. Süper Lig'in 5.

hafta programı şu şekilde:- 15 Eylül Pazar: Kayserispor - Eyüpspor, Kasımpaşa - Fenerbahçe, Alanyaspor - Hatayspor, Trabzonspor - Beşiktaş- 16 Eylül Pazartesi: Antalyaspor - Adana DemirsporFutbolseverler, favori takımlarının maçlarını kaçırmamak için ekran başında olacaklar. Heyecan dolu maçlar, ligdeki rekabeti daha da kızıştıracak. .


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler