USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Son Dakika Hava Durumu Tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre ülkemizin farklı bölgelerinde hava durumu

Son Dakika Hava Durumu Tahminleri
18-09-2024 08:10

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu olacağı ve bazı bölgelerde sağanak yağışların görüleceği tahmin edilmektedir.

Marmara bölgesinin kuzeydoğusu, Akdeniz'in Toroslar Mevkii, İç Anadolu'nun kuzeyi (Sivas hariç), Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kütahya, Osmaniye, Adana ve Hatay çevrelerinde sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilmektedir. Hava durumu bölgelere göre şu şekildedir:Marmara bölgesinde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava hakim olacak. İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevrelerinde yerel sağanak yağışlar görülebilir. Ege bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, öğle saatlerinden itibaren Kütahya çevresinde yerel sağanak yağışlar görülebilir. Akdeniz bölgesinde parçalı ve az bulutlu hava hakim olacak. Toroslar mevkii ile Osmaniye, Adana ve Hatay çevrelerinde öğle saatlerinden itibaren yerel sağanak yağışlar beklenmektedir.

İç Anadolu bölgesinde parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, öğle saatlerinden itibaren kuzeyi (Sivas hariç) ile Kırşehir, Aksaray, Nevşehir ve Niğde çevrelerinde yerel sağanak yağışlar görülebilir. Batı Karadeniz'de parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak. Bolu, Düzce ve Sinop çevrelerinde yerel sağanak yağışlar beklenmektedir. Doğu Karadeniz bölgesinde de parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenmektedir. Amasya, Artvin, Samsun ve Trabzon çevrelerinde yerel sağanak yağışlar görülebilir. Doğu Anadolu bölgesinde parçalı ve çok bulutlu hava beklenirken, özellikle bölgenin kuzey ve doğusunda yerel sağanak yağışlar görülebilir. Güneydoğu Anadolu bölgesinde ise az bulutlu bir hava beklenmektedir. Denizlerde ise Batı Akdeniz'de fırtınamsı rüzgarlar beklenmektedir. Karadeniz'de ise parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak, aralıklı sağanak yağışlar görülebilir. Tüm bölgelerde etkili olacak sağanak yağışlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması önemlidir. .


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler