USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
SPOR

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Konyaspor Maçından 3 Puanla Ayrılmak İstiyor

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, ligde bu hafta oynayacakları Konyaspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Konyaspor Maçından 3 Puanla Ayrılmak İstiyor
12-09-2024 16:10

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, ligde bu haçta oynayacakları Konyaspor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini belirtti. Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Samsunspor, 14 Eylül Cumartesi günü sahasında Konyaspor'u konuk edecek. Reis, basın toplantısında yaptığı açıklamada, her maça olduğu gibi Konyaspor maçına da galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Takımın performansından memnun olduğunu belirten Reis, milli aranın ardından zorlu bir maç serisine gireceklerini ve bu nedenle oyuncuların iyi konsantre olmaları gerektiğini vurguladı.

Emre Kılınç'ın sakatlığının geçmesinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Reis, kadroda bir opsiyon daha olması nedeniyle sevinçli olduğunu ifade etti.

Samsunspor'un hedefinin Konyaspor karşısında en iyi sonucu almak olduğunu belirten Reis, oyuncularının mental ve fiziksel olarak hazır olmaları gerektiğini söyledi. Cumartesi günü oynanacak maç öncesi takımın antrenmanlarını sıkı bir şekilde sürdürdüklerini belirten Reis, taraftarlardan destek istedi.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler