USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Narin Güran'ın Ölümüne İlişkin Şüpheli İfadesi

Merkez Bağlar ilçesinde kaybolan ve cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın amcası Salim Güran'ın soruşturma kapsamında verdiği şüpheli ifade detayları.

Narin Güran'ın Ölümüne İlişkin Şüpheli İfadesi
14-09-2024 01:09

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan ve Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında tutuklanan amca Salim Güran'ın ifadesi alındı. Güran, olay günü yaptıklarına ilişkin daha önce verdiği ifadeleri tekrarladı ve suçlamaları reddetti. Aracına farklı çocukların bindiğini savunan Güran, sadece Narin'in DNA'sının çıktığına ilişkin herhangi bir diyeceği olmadığını belirtti. Güran, soruşturma kapsamında tutuklanan diğer şüphelilerin iddialarını da reddederek, olay günü yaşananları anlattı. Ancak savcılığın elindeki deliller, Güran'ın ifadeleriyle çelişiyor.

Olay günü yaşananlarla ilgili detaylar, telefon görüşmeleri, kamera kayıtları ve diğer deliller incelendiğinde, Güran'ın verdiği ifadelerde tutarsızlıklar olduğu ortaya çıkıyor. Soruşturma devam ederken, Güran'ın tutukluluğu da devam ediyor. Narin Güran'ın ölümüne ilişkin şüpheli ifadelerin ve gelişmelerin soruşturma sürecinde daha fazla detay ortaya çıkarması bekleniyor. .


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler