USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Milletvekili Bozgeyik'ten, Stadyum müjdesi!

6 Şubat depreminde ağır hasar alan Atatürk Stadyumu içerisine birçok hizmet bölümü eklenerek yeniden inşa edilecek.

Milletvekili Bozgeyik'ten, Stadyum müjdesi!
22-09-2024 20:24
22-09-2024 20:27
GAZİANTEP
Müjdeyi AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik verdi. Gaziantep'in İslahiye ilçesini ziyaret eden Bozgeyik, vatandaşlarla ve ilçe protokolü ile bir araya gelerek ilçe sakinlerinin sorunlarını dinledi. Ziyaret kapsamında Yenidevir Gazetesine özel  açıklama yapan Bozgeyik,  6 Şubat 2023 tarihinde yaşamış olduğumuz depremin yaralarını sarmaya var gücümüzle devam ediyoruz. Diyerek şunları söyledi:
"Depremde ağır hasar alan Atatürk Stadyumumuza yeniden kavuşmak için bakanlığımız ile görüşmeler gerçekleştirerek gereken sözleri aldık..
Yıkılan İslahiye Atatürk Stadyumu tekrardan inşaa edilerek yerine modern 1.500 kişilik tribünü olan 4 soyunma odası bulunan güzel ilçemize yakışan modern bir hal alacaktır. Stadyumun ilçemize en kısa zamanda yeniden kazandırılması ve bir an önce kavuşmamız için gerekli imzalar atılıyor. Asrın felâketinden arda kalan yaraları sarmak en büyük vazifemiz, biz bu şuur içerisinde sizlerin kıymetli desteği ile yolumuza devam ederken verdiğimiz sözleri tutmanın da gururunu yaşıyoruz.."

Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler