USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ASAYİŞ

Manisa'da Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Yapıldı

Manisa Valisi Enver Ünlü başkanlığında gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısında alınan ve alınması planlanan güvenlik tedbirleri ele alındı.

Manisa'da Güvenlik ve Asayiş Toplantısı Yapıldı
12-09-2024 15:10

Manisa Valisi Enver Ünlü başkanlığında gerçekleştirilen İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısında, vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde hayatlarını sürdürebilmeleri için alınan ve alınması planlanan güvenlik tedbirleri değerlendirildi.

Toplantıya Vali Enver Ünlü, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay İlker Özcan ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı. Toplantıda öncelikli gündem maddeleri arasında uyuşturucu ile mücadele, metruk binalar ve okul güvenliği konularının ele alındığı belirtildi.

Vali Enver Ünlü, uyuşturucu ile mücadele konusunda toplumsal farkındalığın artmasının önemine vurgu yaparak, toplumun tüm kesimlerini içine alan bir mücadele gerektiğini ifade etti. Ayrıca, çevre kirliliğine ve güvenlik sorunlarına yol açabilecek olan metruk binaların denetimlerinin devam ettiğini belirtti.

Öğrenci taşıma servislerinin sıkı denetim altında olduğunu ve okullarda güvenlik tedbirlerinin artırıldığını da dile getiren Vali Ünlü, okul çevrelerindeki güvenliği sağlama konusunda titizlikle çalıştıklarını ifade etti. Toplantıda diğer güvenlik ve asayiş konularının da görüşülüp karara bağlandığı belirtildi.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler