USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

İstanbul'a Balkanlardan Soğuk Hava Dalgası Geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yeni raporu doğrultusunda, İstanbul ve çevresinde Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava dalgasının etkili olması bekleniyor.

İstanbul'a Balkanlardan Soğuk Hava Dalgası Geliyor!
15-09-2024 01:09

İstanbul ve çevresinde yaşayanlar için müjdeli bir haber geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu raporuna göre, Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava dalgasının etkili olması bekleniyor. Bu durum, sıcak ve etkili yaz günlerinin ardından serin bir nefes almayı umut eden vatandaşları sevindirdi. Afet Koordinasyon Merkezi de bu duruma dikkat çekerek, İstanbulluları peş peşe uyarılarda bulundu. Pazar günü itibarıyla İstanbul ve çevresinde sıcaklıkların 6-8 derece birden azalması bekleniyor.

Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı hava, kent genelinde etkili olacak ve Pazar günü sabah saatlerinden itibaren aralıklarla sağanak yağmur ve gök gürültülü sağanak yağışlar beklendiği bildirildi. Yağışların yer yer kuvvetli olması nedeniyle, olası su baskınları, ani seller ve yıldırımlara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi. Vatandaşlardan gerekli tedbirleri almaları ve uyarıları dikkate almaları istendi. Ülkenin diğer bölgeleri için de hava durumu tahminleri yapıldı. Batı Karadeniz kıyılarında ve İstanbul çevresinde yerel kuvvetli yağışlar beklendiği, bu nedenle vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen bu haberle birlikte, İstanbul ve çevresinde yaşayanlar soğuk hava dalgasının serinletici etkisini beklemeye başladı. Özellikle yaz sıcaklarının etkili olduğu bu dönemde, gelen serinlikle birlikte rahat bir nefes almayı umut ediyorlar.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler