USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

İçişleri Bakanı Tarafından Yapılan Operasyonda 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, kırmızı ve gri kategoride aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanı Tarafından Yapılan Operasyonda 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
17-09-2024 08:39

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kırmızı Kategoride aranan Sözde Amed Eyalet Sorumlusu Hebun Piro Amed adlı Zırav Taş ve Gri Kategoride aranan Botan adlı Fehmi Başkurt etkisiz hale getirildi. " açıklamasında bulundu. Bakan Yerlikaya, "Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Kutsal vatan toprağımızdan bu hainleri bir bir kazıyıp atacağız. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı asla kalmayacak. Milletimize Sözümüz Olsun" dedi.

GÜRZ-14 OPERASYONU Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı ile TEM Daire Başkanlığı koordinesinde; Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu Lice ilçesi kırsalında “GÜRZ-14” operasyonu gerçekleştirildi.

Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Jandarma ATAK taarruz helikopterleri ile J-SİHA desteğinde Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando timlerimiz ve Güvenlik Korucularımızın katılımıyla yapılan temas araması faaliyeti esnasında çıkan çatışma sonucu; 1’i kırmızı, 1’i gri kategoride olan Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu 2 terörist silahlarıyla beraber etkisiz hale getirildi. " dedi.

ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI Bakan Yerlikaya, şehitlerin kanının yerde kalmadığını duyurarak, "Teröristlerin; 3 güvenlik görevlisi ile 5 sivil vatandaşın şehit edildiği, 4 güvenlik görevlisinin yaralandığı toplam 6 eyleme katıldıkları belirlendi. ".


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler