USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EKONOMİ

Gaziantep Kültür Yolu Festivali Açıldı

Gaziantep Kültür Yolu Festivali, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla açıldı. Festival kapsamında birçok etkinlik ve gösteri yer alacak.

Gaziantep Kültür Yolu Festivali Açıldı
13-09-2024 12:39

Gaziantep Kültür Yolu Festivali, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlendi. Açılış törenine Bakan Mehmet Nuri Ersoy'un katılımı büyük ilgi gördü.

Bakan Ersoy, Türkiye'nin turizmdeki başarısını vurgulayarak, festivalin ülkenin kültür ve sanat alanındaki en büyük organizasyonlarından biri haline geldiğini belirtti. Festival kapsamında birçok etkinlik ve gösteri düzenlenecek. Şehrin tarihi ve kültürel mirasının ön plana çıkarılacağı etkinliklerle Gaziantep'in tanıtımına büyük katkı sağlanması hedefleniyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, festivalin şehrin kültür ve sanat hayatına büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, festivalin Gaziantep'in dünya çapındaki potansiyelini daha da ortaya çıkaracağını belirtti. Gaziantep Kültür Yolu Festivali, 14 Eylül Cumartesi günü başladı ve 22 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek. Festival kapsamında birçok sanatçı ve etkinlik yer alacak, şehrin kültürel mirası ziyaretçilere en iyi şekilde tanıtılacak.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler