USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
SPOR

Gaziantep FK Transfer Döneminde 17 Yıldızı Kadrosuna Kattı

Gaziantep Futbol Kulübü, 2023-2024 yaz transfer döneminde kadrosunu 17 yeni yıldızla güçlendirdi.

Gaziantep FK Transfer Döneminde 17 Yıldızı Kadrosuna Kattı
14-09-2024 14:39

Gaziantep Futbol Kulübü, 2023-2024 yaz transfer döneminde büyük bir atağa kalkarak kadrosuna 17 yeni yıldızı dahil etti.

Teknik Direktör Selçuk İnan önderliğinde hareket eden Gaziantep FK, Deian Sorescu, Ogün Özçiçek, Cyril Mandouki, Sokratis Dioudis, Badou Ndiaye, Godfrey Stephen, Enric Saborit, Eren Erdoğan, Quentin Daubin, Emre Taşdemir, Christopher Lungoyi, Kacper Kozlowski, Ali Mevran Ablak, Kenan Kodro, David Okereke, Bruno Viana ve Halil Dervişoğlu gibi önemli isimleri kadrosuna kattı. Bu transferlerle adeta kabuk değiştiren Gaziantep ekibi, aynı zamanda kadrosunda bulunan 17 futbolcu ile de yollarını ayırarak yeni bir sayfa açtı.

Junior Morais, Papy Djilobodji, Nicolas N’Koulou, Ulaş Zengin, Janio Bikel, Marko Jevtovic, Jamiro Monteiro, Lazar Markovic, Bryan Acosta, Max Gradel, Florin Nita, Aliou Badji, Denis Drgu, Batuhan Şen, Onur Başyiğit, Berke Gürbüz ve Luka Stankovski gibi oyuncularla yollarını ayıran Gaziantep FK, ligde en çok transfer yapan takım oldu. Gaziantep FK, yeni kadrosuyla büyük bir iddia ile yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Futbolseverler, takımın performansını merakla bekliyor. .


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler