USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Erzurum Gençlik Merkezi Tiyatro Ekibi Deprem Bölgelerinde Minik Yüreklerle Buluştu

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi Tiyatro ekibi, 6. kez deprem bölgesinde çocuklarla buluşarak onlara moral aşıladı.

Erzurum Gençlik Merkezi Tiyatro Ekibi Deprem Bölgelerinde Minik Yüreklerle Buluştu
19-09-2024 11:39

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi Tiyatro ekibi, deprem bölgesindeki çocuklarla buluşmaya devam ediyor.

Hatay, Malatya, Gaziantep ve Şanlıurfa gibi depremzede illerde minik yüreklerle buluşan ekip, Yönetmen Ferhat Raşit Kına önderliğinde çocuklara tebessüm ettirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘Gülümseyin Geliyoruz’, ‘Okula Hazırlık’ projesi kapsamında harekete geçen tiyatro ekibi, depremzede çocuklara moral aşılamak ve unutulmaz anlar yaşatmak için çaba harcıyor.

Sokak gösterileri, yüz boyama etkinlikleri ve tiyatro performanslarıyla çocukların yüzlerinde tebessümler oluşturan ekip, 6 gün boyunca deprem bölgesinde aktif bir şekilde görev aldı.

Yönetmen Ferhat Raşit Kına, ekip olarak minik çocuklarla buluşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, desteklerinden dolayı İl Müdürü Levent Çakmur ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Zülküf Yılmaz’a teşekkür etti. Yakutiye Gençlik Merkezi Tiyatro ekibinin emekleri, depremzede çocukların yüzlerindeki tebessümleri oluşturarak onlara umut veriyor.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler