USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasetteki normalleşmeye değindi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli'nin Meclis Genel Kurulu'nda DEM Partili isimlerle tokalaşmasını yorumladı. Erdoğan, siyasette yeni bir sürece girildiğini belirterek "Cumhur İttifakı'nın uzattığı elin değeri anlaşılmalıdır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan siyasetteki normalleşmeye değindi
09-10-2024 23:31
09-10-2024 23:32

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu.

Gündeme dair önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM Partili yöneticilerle tokalaşmasını da değerlendirdi.

Siyasette yeni bir sürece girildiğini ve siyasette şiddetin yerinin olmadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadelere yer verdi:

"CUMHUR İTTİFAKI'NIN UZATTIĞI ELİN LAYIKIYLA ANLAŞILMASINI UMUT EDİYORUZ"

Biz, yeni yasama yılında siyasette artık farklı bir üslup ve söylem görmeyi istiyoruz. Bölgemizin de içinde bulunduğu atmosferi düşünerek daha fazla konuşmaya, daha fazla uzlaşıya, diyalog zeminini daha fazla genişletmeye ihtiyacımız olduğu kanaatindeyiz. Milletin faydasına olacak hiçbir konuda diyalogdan kaçınmayız.

Cumhur İttifakı olarak yeni dönemde ülkemizin meselelerini mümkün olan en geniş mutabakatla çözmeyi arzu ve temenni ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin gerek Meclis'in ilk günü gerekse dün yaptığı açıklamaları takdirle karşılıyor, Türk demokrasisi ve 85 milyonun kardeşliği adına çok kıymetli buluyoruz.

Cumhur İttifakı'nın uzattığı elin değerinin muhatapları tarafından da layıkıyla anlaşılmasını ümit ediyoruz. Beklentimiz, hiçbir ayrım yapmadan Meclis'teki tüm siyasi partilerin de bu anlayış ve bu yaklaşım içinde hareket etmeleridir.


Editor : Mücahit Güngördü
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler