USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kızılelma maketi hediye edildi

SAHA EXPO, Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Selçuk Bayraktar arasında Kızılelma maketiyle ilgili diyalog dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kızılelma maketi hediye edildi
25-10-2024 17:34
25-10-2024 17:38

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, SAHA EXPO, Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı’nı 4. gününde ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı’nda bir de konuşma yaptı.

Konuşmasını tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a daha sonra, sahnede Kızılelma maketi hediye edildi.

SAHNEDEKİ KIZILELMA MAKETİNİ SELÇUK BAYRAKTAR'A SORDU

O anlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar arasında, sahnede bulunan Kızılelma maketiyle ilgili bir konuşma geçti.

Erdoğan ve Bayraktar arasındaki diyaloğa SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı Haluk Görgün de eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra beraberindekilerle birlikte fuar dış alanında kurulan BAYKAR ve ASELSAN dış sergi alanını gezdi.

FUARI GEZDİ: HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Erdoğan'a program sonunda, SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı Haluk Görgün tarafından Kızılelma maketi hediye edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra TUSAŞ standını ziyaret ederek fotoğraf çekildi.

 


Editor : Mücahit Güngördü
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler