USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Binlerce Öğrenciye Kırtasiye Yardımı Yapıldı

İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye genelinde binlerce ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye malzemeleri yardımı yapıldı.

Binlerce Öğrenciye Kırtasiye Yardımı Yapıldı
13-09-2024 13:40

“Bir Çanta Bir Gelecek” sloganı ile İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye genelinde binlerce ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye malzemeleri yardımı yapıldı.

Gönüllü gençler ve ailelerin katılımıyla gerçekleşen etkinliklerde Deniz Feneri Derneği gönüllüsü üniversiteli gençler tarafından hazırlanan kırtasiye setleri, minik yüreklerin yüzlerinde tebessüm oluştururken, yardımseverlerin bağışlarıyla ihtiyaç sahibi ve yetim öğrencilere ulaştırıldı.

2024-2025 eğitim öğretim yılı için hazırlanan kırtasiye setleri, İstanbul, Kocaeli, Gaziantep, Burdur, Siirt, Bursa, Bitlis, Erzurum, Kars gibi birçok ildeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıtıldı.

Deniz Feneri Derneği Genel Müdürü Fatih Şanal, kırtasiye yardımlarının eğitim sezonu boyunca devam edeceğini belirterek, hayırseverlerin desteklerini beklediklerini ifade etti. Yardım için daha fazla bilgi ve bağış yöntemleri için Deniz Feneri Derneği'nin resmi internet sitesine başvurulabilir.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler