USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Batman Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi İhtiyacı Konuşuldu

Batman’da düzenlenen sempozyumda tıp fakültesi ihtiyacı ve yeni perspektifler ele alındı.

Batman Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi İhtiyacı Konuşuldu
17-09-2024 13:40

Batman’da düzenlenen sempozyumda tıp fakültesi ihtiyacının da konuşulduğu bildiriler sunuldu. Kadın doğum ve pediatri gibi tıp bilim dallarında yeni perspektifler ele alındı.

Batman Üniversitesi Merkez Kampüs konferans salonunda gerçekleştirilen Batman Multidisipliner Yaklaşımlar Sempozyumuna Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ve Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Erhan Okuyan, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Sıddık Evsen, öğretim üyeleri, doktor ve sağlık çalışanı katıldı. Sempozyumda yapay zeka teknolojilerinin tıp alanında kullanılması ve sağlık hizmetlerinin daha verimli hale getirilmesi gibi konular ele alındı. Özellikle kadın doğum ve pediatri gibi tıp bilim dallarında yeni yöntem ve perspektifler tartışıldı. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M.

Sıddık Evsen, açılış konuşmasında Batman’da bir tıp fakültesine ihtiyaç olduğunu vurgulayarak öğrencilerin kendi şehirlerinde tıp eğitimi alabilmesi gerektiğini belirtti.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir ise sağlık alanındaki çalışmalar doğrultusunda tıp fakültesine giden yolda önemli adımlar attıklarını ve Batman’ın tıp fakültesi kurulmasının önünü açmak istediklerini dile getirdi. Sempozyumun oldukça verimli geçtiği ve tıp alanındaki gelişmelerin takibinin önemine vurgu yapıldı. .


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler