USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
EKONOMİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bartın'da Teşkilat Mensuplarıyla Buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Bartın'a gelerek partisinin teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bartın'da Teşkilat Mensuplarıyla Buluştu
17-09-2024 18:10

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Bartın'a ziyaret gerçekleştirerek partisinin teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Demiröz, 31 Mart seçimlerinden sonra yapılan muhasebelerle ilgili olarak gereken derslerin çıkarıldığını belirtti.

Ülkeyi yönetme sorumluluğunu taşıdıklarını vurgulayan Demiröz, diğer partilerin projelerinin olmadığını ve Türkiye'yi yönetmeye devam edeceklerini ifade etti.

Ekonomiyle ilgili olarak da konuşan Demiröz, salgın, savaş, deprem gibi faktörlerin ekonomide dengesizliklere yol açtığını ancak Türkiye'nin bu zor zamanlarda bile büyüme trendini sürdürdüğünü belirtti.

Kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye lehine notlar verdiğini ve risk priminin düştüğünü açıklayan Demiröz, ülkenin 2026'da tekrar sıçrama noktasına geleceğini söyledi.

Emeklilik sistemi ve memur yasasıyla ilgili de konuşan Demiröz, emeklilik sisteminin gözden geçirilmesi gerektiğini ve özel sektörün desteklenmesi için yeni düzenlemeler yapılması gerektiğini dile getirdi.

Programın ardından esnaf ziyareti de gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Bartın'ın dışında bulunan diğer illerin milletvekilleriyle birlikte yapılan etkinliğin önemine vurgu yaptı.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler