USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Adıyaman’da Gaziler Günü Töreni Coşkuyla Kutlandı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü töreni büyük bir coşkuyla kutlandı. Kahta Kaymakamlığı bahçesinde gerçekleştirilen törende gazilere ve şehitlere saygı duruşu yapıldı, konuşmalar ve çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Adıyaman’da Gaziler Günü Töreni Coşkuyla Kutlandı
19-09-2024 16:39

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü töreni büyük bir coşkuyla kutlandı. Tören, Kahta Kaymakamlığı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı.

Günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmaların yapıldığı törene, ilçe protokolü, gaziler, şehit ve gazi yakınları, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Jandarma Astsubay Üstçavuş Elvan Saygı’nın yaptığı konuşmada, gazilerin ve şehitlerin önemi vurgulandı.

Saygı, Türk milletinin tarih boyunca gösterdiği cesaret ve fedakarlık örneklerine atıfta bulunarak, bu mücadelelerin Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını korumasında büyük rol oynadığını belirtti. Törenin ardından ilçe protokolü tarafından şehitlikler ziyaret edildi. Kahta Kaymakamı Muhammed Üsame Soysal, Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç ve Garnizon Komutanı Piyade Muh. Yarbay Adem Çakar’ın da katıldığı ziyaretlerde şehitler dualarla anıldı. Gaziler Günü, Türk ulusunun kahramanlık ve fedakarlık örneklerini hatırlatması açısından büyük bir öneme sahip. Bu özel gün, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini korumak için canlarını ortaya koyan tüm gazileri ve şehitleri minnetle anma fırsatı sunuyor. .


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler