?>

MARKA ŞEHİR OLMA YOLUNDA DULKADİROĞLU

Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçeyi tarihi ve kültürel zenginlikleriyle marka şehir yapmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar’ın ev sahipliğinde, Heyecan Bahçesinde Marka Şehir Olma Yolunda İlçelerimiz programının ilki düzenlendi.

Yaşam - 5 saat önce

Kahramanmaraş Tarih, Kültür ve Turizm Platformu öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya,Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren çeşitli Kurum ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileri katıldı.Kahramanmaraş Tarih, Kültür ve Turizm Platformu Başkanı Ahmet Kolutek’in moderatörlüğündegerçekleştirilen toplantıda Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, 6 aylık hizmet sürecindeortaya koyduğu projeleri ve çalışmaları anlattı.Etkinlikte, Dulkadiroğlu;nun sahip olduğu tarihi miras ve kültürel değerlerin daha geniş kitleleretanıtılması ve turizmin canlandırılması için atılacak adımlarda ele alındı.

6 AYDA YAPILAN ÇALIŞMALAR ANLATILDIProgramda, Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından son altı aydagerçekleştirilen projeleri katılımcılara tanıttı. Yapılan çalışmaların, ilçedeki refah seviyesini artırmayıve yerel ekonomiyi canlandırmayı hedeflediğini belirten Akpınar, Dulkadiroğlu nun doğal güzellikleri,modern projeleri ve tarihi zenginlikleri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

“GÜCÜMÜZ BİRLİĞİMİZDEN GELİYOR”Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, programda yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşlarınınönemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: Kıymetli sivil toplum kuruluşu başkanları, değerlirektörüm, saygıdeğer hocalarım ve müdürlerimiz, hepiniz hoş geldiniz. Sizleri burada ağırlamaktanbüyük memnuniyet duyuyorum. Sivil toplum çalışmalarını son derece önemsiyoruz. Toplum yararınahizmet eden her dernek ve vakıf, şehrimizin geleceği için bir umut ışığıdır. Şehrimizi ayağa kaldırmakve halkımızın refahını artırmak için bu kuruluşların sorumluluk üstlenmesi takdire şayandır. 40 yılavaran görev sürecim boyunca sivil toplum alanında edindiğim tecrübeler, birlik ve dayanışmanınönemini ortaya koyuyor. Hangi alanda olursa olsun, birbirimizi yıpratmak yerine güçlendirmeliyiz.Birlikte hareket etmek, hedeflerimize ulaşmak ve topluma daha iyi hizmet etmek için çok değerlidir.”

“12 ŞUBAT RUHUYLA HAREKET ETMELİYİZ”Akpınar, konuşmasında Kurtuluş Savaşı'ndaki Kahramanmaraş ruhuna da vurgu yaparak şöyle devametti: ;Kahramanmaraş, Kurtuluş Savaşı’nda gösterdiği destansı mücadele ile tüm dünyaya örnekolmuştur. Bugün de aynı ruhla, dayanışma içinde kalkınmayı sürdüreceğiz. Aramıza fitne vededikodunun girmesine izin vermemeli, siyasi veya bireysel çıkarların dayanışmamıza zarar vermesinekarşı dikkatli olmalıyız. Birliğimizden aldığımız güçle, şehrimizi yeniden kalkındırmak için hep birlikteçalışacağız.

HEDEF: GÜÇLÜ VE BİRLİKTE KAHRAMANMARAŞProgramda, Dulkadiroğlu Belediyesi ;nin turizm ve kültürel alanda yürüttüğü projelerin şehrin

kalkınmasına sağlayacağı katkılar masaya yatırıldı. Akpınar, toplantının sonunda katılımcılara teşekkürederek, Kahramanmaraş için birlikte çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.Etkinlik, Dulkadiroğlu’nun marka şehir olma yolundaki adımlarını pekiştiren fikir alışverişleri vedeğerlendirmelerle sona erdi.

Haftanın Öne Çıkanları

TESİS YÖNETİCİLERİ BİRLİĞİ’nin ilk adımı atıldı

2024-10-25 17:08 - Yaşam

BAŞKAN TAHMAZOĞLU CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I GAZİANTEP’E DAVET ETTİ

2024-10-21 21:59 - POLİTİKA

Gaziantep’te Halloween Partisi SKANDALI!

2024-10-25 23:05 - Yaşam

10 soruda emlakta 'Elektronik İlan Doğrulama Sistemi'

2024-10-26 22:16 - GÜNDEM

GAZZE BİLİNCİ KONFERANSI MURAT AKKURT GENÇLİK MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİ

2024-10-22 23:34 - GÜNDEM

TRT'den FETÖ'ye kıyafet göndermesi

2024-10-21 18:06 - GÜNDEM

Fetullah Gülen'in cenazesinde 'helikopter' paniği: FETÖ'cüler korkuya kapıldı

2024-10-25 17:26 - GÜNDEM

ABD'den TUSAŞ saldırısına ilişkin ilk açıklama: Müttefikimizin yanındayız

2024-10-23 19:47 - GÜNDEM

DİCLE ÜNİVERSİTESİ 2024-2025 ÖĞRETİM DÖNEMİ AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

2024-10-21 20:52 - Eğitim

Adnan Oktar'ın 2 milyar liralık serveti devlete geçti

2024-10-26 22:36 - GÜNDEM

İlgili Haberler

HAYDİ BÜFELERİNDE UYGUN FİYATLI EKMEK HİZMETİ SÜRÜYOR

23:59 - Yaşam

GAZİANTEP'TE AKIL ALMAZ OLAY! OKUL KAPISI ÇOCUKLARIN ÜZERİNE DÜŞTÜ!

23:55 - Yaşam

SONDAKİKA... GAZİANTEP'TE BİR İNTİHAR DAHA!

23:53 - Yaşam

Türkiye Kart'ın 47 bin 265 kullanıcısı var! 18 ilde geçerli olacak

23:39 - Yaşam

Mehmet Şimşek: E-Devlet'ten kira sözleşmesi son aşamada

23:36 - Yaşam

Günün Manşetleri

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN KURSLARI İLE HAYATLARI DEĞİŞTİ

00:14 - Eğitim

HAYDİ BÜFELERİNDE UYGUN FİYATLI EKMEK HİZMETİ SÜRÜYOR

23:59 - Yaşam

GAZİANTEP'TE AKIL ALMAZ OLAY! OKUL KAPISI ÇOCUKLARIN ÜZERİNE DÜŞTÜ!

23:55 - Yaşam

SONDAKİKA... GAZİANTEP'TE BİR İNTİHAR DAHA!

23:53 - Yaşam

Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek: "Cumhuriyet ortak sevdamızdır"

23:46 - GÜNDEM