?>

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emniyet teşkilatımız ve adalet sistemimizde sorun varsa neşteri vuracağız

Son dönemde yaşanana olaylarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizin sesine kulak vererek insanlarımızın sokakta, evinde, iş yerinde hiçbir endişe duymadan hayatını güvenle sürdürebilmesini sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

GÜNDEM - 6 ay önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan son dönemde yaşanan olaylara değindi.

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ın şehit edilmesi ve geçtiğimiz hafta İstanbul Fatih'te yaşanan vahşetin ardından vatandaşların kendini güvende hissetmediğini bildiren Erdoğan, konuyla ilgili gerekli adımların atılacağını söyledi.

SON DÖNEMDE YAŞANAN OLAYLARLA İLGİLİ NET KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili, "Bazı müessir olaylar milletimizi kendini güvende hissetme ve adaletin tecellisi konusunda tereddüde düşmesine sebebiyet vermiştir. Son dönemde ardı ardına gelen polis memurumuzun şehit edilmesinden ve genç kızlarımızın vahşice katledilmesine kadar bir dizi hadise milletimizin haklı bir tepkisine yol açmıştır." dedi.

'NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ'

Bazı kriminal tiplerin ortalıkta dolaşmasından kendilerinin de rahatsız olduğunu bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnsanlarımızın hayatını güvenle hissedebilmesini sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız." şeklinde konuştu.

Emniyet teşkilatı içerisinde meydana gelen olaylarla ilgili herhangi bir zafiyet varsa gerekli neşterin vurulacağına da vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, adalet sistemiyle ilgili de tıkanıklıkların çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

"EMNİYET VE YARGIDA GEREKLİ NEŞTERİ VURACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili ifadeleri şu şekilde:

"Bazı müessir olaylar milletimizi kendini güvende hissetme ve adaletin tecellisi konusunda tereddüde düşmesine sebebiyet vermiştir. Son dönemde ardı ardına gelen polis memurumuzun şehit edilmesinden ve genç kızlarımızın vahşice katledilmesine kadar bir dizi hadise milletimizin haklı bir tepkisine yol açmıştır. Onlarca suç kaydı olan kriminal tiplerin ortalıkta dolaşması herkes gibi bizi de rahatsız ediyor. Bazı önemli adımlar atma kararı aldık. İnsanlarımızın hayatını güvenle hissedebilmesini sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Emniyet teşkilatımız içinde bir zafiyet varsa neşteri vurup gidereceğiz. Adalet sistemimizde yanlışlık varsa tıkanıklık varsa neşteri vurup onu da çözüme kovuşturacağız. Sosyal medyada suçu teşvik etmede gerekli müdahalede bulanacağız. Çok sayıda suç kaydı olan kişilerin yargılama safhasında görülebilmesini sağlayacağız."

Haftanın Öne Çıkanları

Toplumu aydınlatan mumların söndürülmesine müsade edersek hepimiz karanlıkta kalırız.

2024-10-03 00:27 - GÜNDEM

Adana'da torbacıyı kaçırmaya çalışıp polise saldırdılar: Biri de mahalle muhtarı çıktı

2024-10-08 14:03 - ASAYİŞ

Alman otomobil endüstrisinin satışları 6 ayda yüzde 4,7 azaldı

2024-10-08 14:18 - Dünya

İki genç kızı öldürüp intihar etmişti: Surdaki üçüncü kişi belli oldu

2024-10-08 13:52 - ASAYİŞ

SON DAKİKA! PKK/YPJ'nin sözde sorumlularından Hezal Belge öldürüldü

2024-10-08 14:10 - GÜNDEM

AK Parti Diyarbakır Teşkilatı’ndan Filistin’e Destek

2024-10-07 19:50 - GÜNDEM

Esra Erol'un canlı yayında şoke olduğu anlar kameraya yansıdı

2024-10-09 22:42 - GÜNDEM

ABD'den İsrail'e son 1 yılda 17,9 milyar dolar askeri yardım

2024-10-07 23:14 - GÜNDEM

Hizbullah'tan yeni açıklama: Silahlarımızı bırakmayacağız

2024-10-08 14:33 - Dünya

Teknoloji dünyasının milyarderlerinin artan toprak yatırımları

2024-10-09 23:00 - Dünya

İlgili Haberler

AK Parti Gaziantep Teşkilatında Güçlü İstişare: Hakan Aksu’dan Destek Ziyareti

20:46 - GÜNDEM

Devlet Bahçeli'den makam odasından ilk kare

19:37 - GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Devlet Bahçeli açıklaması: Yapacağımız daha çok iş var

19:36 - GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "boykot" ve "terörsüz Türkiye" mesajı

19:34 - GÜNDEM

Devlet Bahçeli'den aylar sonra ilk görüntüler

19:31 - GÜNDEM

Günün Manşetleri

Suriye'de SDG anlaşmasından sonra PKK/YPG'li teröristler Halep'ten çekiliyor

14:52 - Dünya

Trump etkisi: iPhone fiyatları neredeyse iki katına çıkacak

14:50 - Teknoloji

Gazze'de İsrail katliamı: Bombaların etkisiyle bedenler havaya uçtu

14:46 - Dünya

Elektrik tüketimine yüzde 25 zam

14:43 - EKONOMİ

Çin'den, ABD'nin "karşılıklı tarife" artışına karşı hamle

14:42 - Dünya